Ed Westwick almost done


Nu är jag nääästan klar med teckningen, lite mer detaljer och skuggningar kvar bara =)Ed Westwick in progress


Nu är jag halvägs med teckningen, bara hälften kvar, skuggningar och mer detaljer =)

Vad ska jag rita efter jag är klar med denna? Jag vill rita något med lite retro/vintage stil i, har ni tips eller förslag????? =)

Ed Westwick drawing in progress


Snyggingen Ed in progress =), vad tycker ni om teckningen än så länge?work in progress J&I


Här är en av mina beställningar jag jobbar med just nu. Jag har en del kvar med detaljer och skuggor, och några hårstrån här och där men sen skickar jag iväg den =)


Ed's hat


Här kommer första inscanningen av min nya teckning som jag håller på med, snyggingen Ed Westwick =)


one new drawing in mind


Haft en vilovecka från bloggen, har varit rätt skönt faktiskt, men bara för att jag inte har bloggat så har jag inte struntat i pennorna, dom har fått jobba ändå.. Just nu jobbar jag med en beställning på Jay Smith och en skön tjej, resultat kommer ni få se i dagarna, är inte riktigt klar med den än, lite finslip kvar... Men jag började på en ny teckning idag för att bryta av lite, och jag har börjat rita av läckra Ed Westwick i denna bilden =)


Work in progress bilder kommer...=)


cat girl


Nu är jag färdig med illustrationen/teckningen. Blyerts + mer skärpa i photoshop,that's all =)new idea

Här är en bild jag hittade på tumblr häromdagen, och jag tänkte göra en lättare teckning av den, mer som en illustration. jag brukar ju göra väldigt detaljerade teckningar annars men tänkte pröva det lite enklare...=)

lovely...En till underbar bild ;) lovely!

Jag har tagit en liten paus från blogg, jag har letat läckra bilder på nätet,suttit lite med blyertpennor, Musik i hörlurarna, indie rock och blues musik har hittats på spotify, varit iväg på lite roliga grejer, kollat film med en kompis, tränat och bara varit...

=)


My favourite picture


Ääälskar denna bilden, den är så jäkla läcker!!Den ska upp på min vägg, ska bara hitta en cool vit eller svart ram, eller ska man trycka upp den på canvastavla istället?!?!?


The model in the picture is Daria Werbowy


RSS 2.0